Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 30.4.2021 alkaen

Seuraavat tilaus-ja toimitusehdot koskevat PVP Wellness Oy:n (3196724-9) verkkokauppaa.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan palvelutuotteita myy PVP Wellness Oy, y-tunnus 3196724-9. Tuotteiden hinnat sisältävat arvonlisäveron joko 10 % tai 24 % riippuen palvelutuotteen sisällöstä.

Verkkokaupan palveluita myydään 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilölle ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle Suomeen.

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä tilaus- ja toimitusehdot eivät rajoita Kuluttajan pakottavaan lainsäädäntöön perustuvia oikeuksia.

Toimitus

Oston jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen ja ohjeet tunneille tai kursseille osallistumiseen sekä tarvittavat linkit. Tarkista myös sähköpostisi roskaposti- ja tarjouskansio, joskus viestit saattavat ohjautua sinne.

ONLINE-ohjaukset välitetään jakelukanava Zoomin kautta. PVP Wellness Oy ei vastaa mahdollisista jakelussa esiintyvistä teknisistä ongelmista eikä niiden aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. PVP Wellness Oy tekee parhaansa sen eteen, että live-lähetykset sujuvat moitteettomasti.

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy PVP Wellness Oy.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

Voit maksaa sarjakortit myös seuraavilla liikuntaeduilla; ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred. Käyttäessäsi näitä maksutapoja, ole yhteydessä meihin niin saat tarvittavat lisäohjeet info@pvpwellness.fi.

Sarjakorttien/kurssien peruutusehdot

Sarjakortin voimassaolo alkaa ensimmäisestä käyttöpäivästä. Kortin voimassaolo aika on määritelty kyseisen palvelutuotteen tuotetiedoissa. Käyttämättömässä kortissa ei ole palautusoikeutta.

Ylivoimainen este

PVP Wellness Oy ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu PVP Wellness Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota PVP Wellness Oy:n ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon tilaushetkellä ja jonka seurauksia Method Putkisto ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa.